ASK ME

Godmorgen skønne tøser. Mit øje er heldigvis blevet bedre de sidste par dage, hvilket er rigtig dejligt - var ved at blive sindssyg af det! Jeg har forresten tænkt på at lave en video, hvor jeg svarer på en masse af jeres spørgsmål, hvad siger i til det? :-) I skal bare skrive en masse spørgsmål til mig til dette indlæg og jeg vil derefter lave en video, hvor jeg svarer på dem. Nu vil jeg smutte afsted på arbejde. Ses senere!

Likes

Comments

Anna
,
Selvom du umuligt kan nå at svare på alle disse spørgsmål, håber jeg dog stadig at du vil besvare mit; hvad er dine favorit gå-i-byen steder i København? :-)
sofie
,
hvor høj er du? hvad vejer du? hvad er dit ynglings tøjmærke? hvad er dit ynglings dyr? hvad er dit forhold til plastikkirugi? :)
Caroline
,
Hey smukkeste Tina Maria :-) Jeg har et spørgsmål. Hvilken race er din hund? Knus
Anna
,
Hej tina Maria, hvad er tempertur er dit krøllejern på
Sofie
,
- Var der på Paradise Hotel mulighed for at kontakte familie der hjemme? Eller var der i alt den tid man var der ingen kontakt med familie hjemme i Dk? - Kan man komme unden for Hotellet når i er på Paradise eller er i på hotellet hele tiden? - Hvad har du fået med dig på paradise? Håber du vil svare :-)
Astrid
,
Ser du stadig nogen fra Paradise, sæson 8? Hvem hæpper du på i sæson 9?
Jenni
,
Hvornår flyttede dig og din kæreste sammen? Og hvordan fandt i en lejlighed - nogle gode råd? :)
Marie
,
Hej Tina-Maria Lige et spørgsmål til Ask me vidioen Hvordan er Jeanette og dit forhold nu? Det gik jo lidt op og ned i paradise hotel Hilsen Marie
Kristine
,
Jeg ved at det er vigtigt for dig at din blog ikke kommer til at omhandle Paradise. Men den kjole blev jeg bare forelsket i første gang jeg så den!
Jasmin Jones
,
Hej, Tina Maria. Min yndlings sæson er uden tvivl sæson 8, og derfor har jeg selvfølgelig et spørgsmål. Snakker Patrik og dig stadig sammen og snakker dig og Jeanette stadig sammen? Jasmin Jones