ARMY BOMBER

Bomber jacket, H&M (similar) / Top, Minimum / Skirt, Meotine
Bag, Louis Vuitton / Shades, Bottega Veneta / Watch, Nicole Vienna / Bracelet, Hermés

Jeg har altid ønsket mig en lidt oversize bomberjakke i grøn, men aldrig rigtig vidst, om det var noget jeg kunne bære. Jeg fandt denne i H&M i en størrelse medium som den sidste, der var og tænkte bare, nu var det nu og så måtte jeg bare prøve at rocke den. Jeg synes at den er super fed og jeg elsker, at den er oversize og varm til efteråret. Tror vist også, at det var sidste dag, at man kunne have bare ben for nu begynder det da at blive køligt og blæsende. Til gengæld er der ikke noget mere hyggeligt end at finde de store strikke frem og på med huen igen. Har I det også sådan, at I lidt glæder Jer til de kolde morgener og hyggen indenfor? Håber sådan, at vi kan flytte ind i vores hus indenfor nogle uger, så vi snart kan få et hjem igen og så I kan se det. Håber at I får en dejlig aften.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I've always wanted an oversize bomber jacket in green, but I never really knew if a bomber jacket would actually fit me and my style. I found this green bomber in H&M some weeks back and they only had a size medium left so I thought why not try it out and see. I think it's so cool and I love the oversize look and it's perfect for fall as well. It's starting to get cold and windy here in Copenhagen, so it won't be long before we have to find the chunky knits and beanies again. I'm actually looking forward to this time of year. I love the cold mornings and dark and cozy evenings. Do you guys feel the same? I really hope that we can move into our new house in a couple of weeks so we can get a home again and so you guys can see it. Hope you all have a lovely evening.

Affiliate

Likes

Comments

Kristen Robin,
Love the ruffles peaking out from underneath <3

www.kristenskouture.com | luxury. fashion. lifestyle.


www.kristenskouture.com
Cecilie
,
Hej Tina
Hvornår får vi lov at se mere fra hus-processen? Det er så hyggeligt at følge med. Og hvad med baby? Får vi snart lov at høre lidt af de tanker, du gør dig om det at være gravid og det at skulle være mor? Var det planlagt i øvrigt? Jeg er så nysgerrig.
Vh. C 😊
Malous
Malous,
Er helt vild med din stil!! 😍🙌🏼
nouw.com/malous