AND THE WINNERS ARE...

Puha, jeg har fået over 1200 kommentarer til konkurrencen, om at vinde de fine Love Tags fra Jane Kønig. Det har virkelig været en svær beslutning at tage - i er alle så skønne og fortjener alle at vinde, det skal i vide. Jeg sad her til morgen og læste jeres kommentarer igennem og der var hele tiden én, som jeg lige ville læse igen og igen. Jeg er en håbløs romantiker og har altid været det og så da jeg var single - der så jeg bare samtlige romantiske film og håbede på, at han en dag ville dukke op. Det gjorde han. Jeg læste en kommentar, hvor kæresteparret er 7200 km væk fra hinanden, da han skal læse i Kina i 2 år for at kunne få sin kandidat. Jeg har stor respekt for sådan et forhold, puha - det må virkelig være en hård omgang, men kærligheden virker til at være der og så tror jeg på, at det nok skal holde. Derfor vil jeg gerne ønske vinderen af gavekortet på de 1000 kr tillykke.

ANDREAS LANDSVERK… Du er vinderen af 1. præmien. Så nu kan du glædeligt give din kæreste denne flotte gave og så kan hun tænke på dig hver dag og måske lidt glemme, at du er så langt fra hende. Endnu engang tillykke. Der bliver sendt en mail til dig.

Vinderne af 2.- og 3. præmien er:

TINA HOFFBECK

CECILIE BERTELSEN

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Maria Ørum
,
Stort tillykke til vinderne :)
René Najmi,
Stort tillykke til vinderne herfra:)
www.renenajmi.com
Tina Hoffbeck
,
God eftermiddag kære Tina, kan se, at jeg er vinderen af et dejligt gavekort. Tusinde tak for dette. Tina Hoffbeck http://www.mariahoffbeck.blogspot.com