A Walk With Love

Hehe, min kæreste og jeg var ude og gå en tur med familien i Sverige i weekenden og jeg ville lige smide nogle billeder op af det, da jeg sad og kiggede dem igennem nu her og synes faktisk, at de var rigtig søde og lidt sjove ;-) Det er dejligt at være så forelsket ? Nu vil jeg gøre mig klar - jeg skal hjem til min mormor her snart og hygge med kaffe og kage, hehe. Det er altid så hyggeligt at komme på besøg hos sin mormor, da der er så mange minder fra ens barndom. Og det var faktisk hos min mormor, at min kæreste og jeg rigtig lærte hinanden at kende ? Fantastiske minder!

Likes

Comments

Michelle,
Hvor er i søde sammen! <3
michelle-just.blogspot.dk/
Isabella
,
Hej Tina Maria. Jeg kan virkelig godt lide at følge dine opslag hver dag, og du er en sort inspiration for mig, og nok også for en hel masse andre piger. Jeg ønsker dog at du laver nogle flere film og så ved jeg at vi alle er meget glade og elsker den måde du redigere dine billeder på, så hvis du laver et indlæg om det, vil jeg virkelig blive glad. Da jeg selv er en pige der elsker at tage billeder, og redigere dem pæne og naturlige. Til videoen kunne den f.eks. handle om makeup, eller hvad der nu falder dig bedst ind. Da jeg synes du har den flotteste makeup, og jeg vil rigtig gerne vide hvilke produkter. Du er en blogger der give et budskab ud til unge piger som mig selv, og jeg elsker simpelthen at læse hvad du skriver og glæder mig til der kommer et nyt. Håber du tager mit ønske om at få nogle flere film til dig. Knus Isabella ( 15 år )
Louise Jørgensen
,
Hvor er din hue fra?
Charlotte
,
Hej Tina Maria. Super fed blog - jeg følger dig dagligt! Tænkte på hvilket kamera du bruger til dine flotte billeder, og om du bruger et bestemt redigeringsprogram - for de er bare super gode!
Emma
,
I er så søde<3
Marie
,
Ih, I er så søde sammen <3 Må man spørge hvor længe I har været kærester?
Maria
,
Må man høre hvordan I lærte hinanden at kende? :)
sara4emilie,
Kærlighed bliver man aldrig træt af <3 Jeg synes det er fantastisk at du har fundet en fyr som er sammen med dig fordi du er dig og ikke fordi du er kendt. Held og lykke til jer begge, håber jeres fremtid ser lys ud sammen :)
gravatar.com/sara4emilie
Kristine
,
Hvordan mødte I hinanden?
Caroline,
Hvad skal du have for de der sko kan ikke skrive i din indbakke
Ingen