Go to ,[object Object]

A SOFT PINK MOMENT

Jakke, mbyM / Top, American Vintage / Shorts, mbyM / Sandaler, Isabel Marant / Taske, Leowulff Solbriller, Stella McCartney / Halskæde og perleørering, Jane Kønig / Ringe og armbånd, Pernille Corydon

Modtog dette fine rosa-sæt for noget tid siden af de skønne mennesker hos Message og i fredags måtte det simpelthen bare i brug, da vejret var så skønt. Dog var det faktisk for varmt at have jakken på om dagen, men om aftenen var den perfekt, eftersom den er dejlig tynd og luftig. Patrick og jeg var inde for at hente sushi hos Karma Sushi og der udnyttede vi lige tiden til også at få taget dagens outfit til bloggen. Hvad synes i om sættet? I dag skal vi, hvis vejret bliver bedre igen, ud og grille på Bryggen med en masse venner, hvilket altid er så hyggeligt og især når aftenerne også er lune. Jeg har tænkt meget på, om jeg snart skulle lave en "Ask Me"-video igen, var det noget i kunne være interesseret i? Og i så fald, hvad kunne i så tænke jer at vide om mig?

Likes

Comments

Sarah
,
Hvad er din holdning til skønhedsoperationer fx silikonebryster? Har du selv nogensinde fået lavet en, eller kunne du godt tænke dig det i fremtiden?
Cecilie
,
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvordan du laver de krøller du har her ;)
Caroline
IP: 82.99.3.229