A SOFT PINK MOMENT

Jakke, mbyM / Top, American Vintage / Shorts, mbyM / Sandaler, Isabel Marant / Taske, Leowulff Solbriller, Stella McCartney / Halskæde og perleørering, Jane Kønig / Ringe og armbånd, Pernille Corydon

Modtog dette fine rosa-sæt for noget tid siden af de skønne mennesker hos Message og i fredags måtte det simpelthen bare i brug, da vejret var så skønt. Dog var det faktisk for varmt at have jakken på om dagen, men om aftenen var den perfekt, eftersom den er dejlig tynd og luftig. Patrick og jeg var inde for at hente sushi hos Karma Sushi og der udnyttede vi lige tiden til også at få taget dagens outfit til bloggen. Hvad synes i om sættet? I dag skal vi, hvis vejret bliver bedre igen, ud og grille på Bryggen med en masse venner, hvilket altid er så hyggeligt og især når aftenerne også er lune. Jeg har tænkt meget på, om jeg snart skulle lave en "Ask Me"-video igen, var det noget i kunne være interesseret i? Og i så fald, hvad kunne i så tænke jer at vide om mig?

Likes

Comments

majbritt
,
Hej Ved ikke om du har svaret på det før? men hvor og hvordan mødte du Patrick :) ?
Majbritt
,
Jaa. og hvor og hvordan mødte du Patrick. måske har du sagt det før?
Caroline
,
Hvad skal du når du er færdig med HF? Hvad er dine fremtidsdrømme?
Sara,
Ej, lad lige være med at være så pæn, helt ærligt ;) Men rigtig fint sæt, og så står dit fine hår bare super godt til den støvede pink :) - Sara // www.sarasskab.blogspot.dk
www.sarasskab.blogspot.dk
Sofie K.
,
Kunne godt tænke mig og vide hvordan du barberer dine ben, så de bliver sommerklar? Har selv problemer med at finde den rigtige måde til mine… :-)
Lærke S
,
Havde lige lidt fler' ;) - hvilken race er Walte? Og hvor gammel er han? - hvilken reaktion for du hvis nogen spørger om en autograf/billede? Og hvilke 'følelser' vækker det i dig? - dit favorit tøjmærke? - hvis dig og Patrick nu vandt en rejse, hvor ville du så/I så tage hen? - hvilke redigeringsprogram bruger du til dine billeder og videoer? - hvornår/hvor føler du dig pt mest lykkelig?
Mia
,
Hvis du redigere dine billeder i instagram, hvilke filtre bruger du så? Hvis ikke du bruger instagram filtrene til at redigere med, hvad bruger du så?
Molly Andersen
,
Hvilken skole går du på? Hvad gjorde du da du gik ud af 9 klasse? Hvad er det du vil arbejde med? Ser du stadig nogle af dem som var med i din paradise sæson? Arbejder du stadig i Vero Moda? Hvad er dit drømmejob?
Sarah
,
Hvad er din holdning til skønhedsoperationer fx silikonebryster? Har du selv nogensinde fået lavet en, eller kunne du godt tænke dig det i fremtiden?
Cecilie
,
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvordan du laver de krøller du har her ;)