TINAMARIAS
TINAMARIAS

EVERYDAY

Der var mange af Jer der spurgte, om vi ville vise billeder af vores nye bil, da vi kørte til Norge. Det var dog ikke vores nye bil, men en bil vi havde lejet, da vi jo skulle køre lidt langt og have en masse plads til baby- og skiudstyr. Så vi lejede en Mini Cooper Countryman, som har været en af de biler, vi har overvejet som ny bil. Dog er vi også vildt forelskede i en BMW og evt en stationcar (lyder virkelig voksent at skrive det), men der er bare super meget plads, hvilket jo er rart, når man pludseligt er med barn og en masse udstyr. Mini Cooperen var simpelthen så lækker at køre til Norge i - der var både automatgear, perfekt navigationssystem til den lange tur og så var det så nemt at spille og skifte musik på den store skærm.

Vi skal ud den kommende uge og prøvekøre de forskellige varianter af Mini Cooper samt nogle af BMW'erne. Nu ved jeg ikke, om nogle af Jer er bil-enthusiaster, men måske I kan anbefale en god bil, når man også har børn og dyr med masser af udstyr?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// A lot of you have asked me if I could show you guys our new car when we drove to Norway last week. We actually rented the car for the trip, so no new car at this moment. We're looking on some cars and we're going to try out some this week. We want a bigger and more family friendly car and that's why we rented the new Mini Cooper Countryman for the trip to Norway. It was perfect in size for all the baby stuff which is important for us with little Olivia.

We're going to try out some different Mini Cooper's this week and also some BMW's. I don't know if you're into cars but maybe you guys have some great advises when it comes to a perfect car when you're having kids?

Indlæg lavet i samarbejde med Mini Cooper

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments