Go to ,[object Object]

A LITTLE UPDATE

Jeg tænkte, at jeg lige ville lave en lille update på vores skønne mølle og vise Jer lidt af de ting, vi går og arbejder på nu her. I er jo meget nysgerrige og siden jeg vidste Jer rundt på video (gense HER), så er der jo sket en helt del, selvom vi endnu ikke helt er nået dertil, hvor vi kan flytte ind. Lige nu arbejder P og hans forældre på, at få lagt gulvet i køkkenet, for så kan vi få sat køkkenet op og få bestilt marmorbordpladerne. Jeg går oppe på 1. sal og 2. sal og vasker gulv, tørrer støv af (der er helt enormt støvet efter vi lavede murvæggene) og ellers bare sørger for, at de to etager ser pæne ud, når vi pludselig kan flytte ind. Som I måske har spottet, så er alt blevet hvidt i mellemtiden siden jeg filmede sidst og vi synes begge to, at det er blevet så godt. Dog er det en smule "koldt" at se på nu, da det er helt sort og hvidt, men hvad flotte planter, tæpper, møbler og lys ikke kan gøre. Shit, hvor jeg glæder mig altså.

Vi har også fået sat det store vinduesparti i porten - det fik vi gjort sidste weekend og det var virkelig det fedeste at opleve. Det gjorde lige køkkenet endnu mere fantastisk med endnu mere lys, men også bare vinduespartiet i sig selv - det er jo så smukt og kan I lige se det for Jer at stå ude foran og kigge ind på et kæmpe juletræ, der lyser og en hel masse hygge i køkkenet? Jeg kan lige se det for mig. Hvad synes I om det I ser indtil videre? Tror I det bliver godt? Jeg kommer selvfølgelig til at vise Jer flere billeder løbende og jeg kommer også til at lave endnu en video, hvor jeg viser Jer rundt og fortæller om møllen og indretningen.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I thought I would give you guys a little update on the house and show you some pictures of how it looks today. You've been so curious about it and asked me a lot if I could show some more pictures sense I made the video (HERE). P and his parents are working on the tiles in the kitchen area and I really think it looks so good already. I'm cleaning upstairs so it's not messy and dusty when it's time to move in. As you can see our bedroom is completely black and white right now, but it will get much better when I can put some nice rugs, lamps and flowers to the bedroom - it will give it a more warmer look.

We also got the big window section sense you last saw it and it looks so good. It gives the kitchen a much better light and I really think it's so beautiful and it will look so good in December when we're having the big tree in here with all the lights and the beautiful kitchen. What do you guys think of it so far? Do you think it's going to be good? And I'll show you guys much more of the house when we get a little closer and I'll also make a videotour around the house.

Likes

Comments

Mette Berg
,
Så flot og inspirerende hvad I har lavet, indtil videre, med jeres smukke mølle! Jeg glæder mig til at se det endelige resultat.

Anna
,
Simpelthen så smukt og varmt på trods af de simple farvekombinationer. Vi er selv på husjagt og forestiller os også at skulle renovere en del.. hvor har du fundet din inspiration? Og hvilke søgeord har du brugt når du har søgt på feks pinterest. Jeg oplever nemlig at jeg finder det samme og det samme- måske pga søgeordene.