A LITTLE UNICORN

Top: Købt i Ao Nang / Nederdel: Gina Tricot / Slip On's: Bertie Halskæde: Pernille Corydon / Armbånd: Mandela

Hej dejlige læsere. Vi er lige kommet hjem fra Ao Nang og har lige lavet os en gin & tonic drink - rigtig hygge, hehe. Jeg har lige siddet og lavet disse billeder fra gårsdagens outfit klar til jer. Det er et af mine favorit outfit hernede fra indtil videre. Min nye nederdel fra Gina Tricot og min top er faktisk købt inde i Ao Nang til omkring 30 danske kr, men synes faktisk, at den er vildt cool og passede rigtig godt til mit dyre-tema. Kan i lide outfittet? Dog må jeg indrømme, at skoene blev skiftet ud med nogle sandaler bagefter - det var liiiige lovlig fugtigt og varmt at rende rundt i hernede. I morgen skal vi ud til Hong Island, som jeg er meget spændt på at se - må tage en masse billeder til bloggen. Patrick og jeg er lidt trætte af maden hernede, selvom det er godt - savner dog virkelig rugbrødsmadder i lange baner, hehe. Sender i lige en leverpostejsmad med agurk afsted til miiiiig?

Likes

Comments

René Najmi,
Lækkert outfit:)
www.renenajmi.com
Amalie
,
Hvor kan man købe de sko henne? super lækre billeder og outfit!!!
Satina Wandel,
Jeg er vild med nederdelen!
satinawandel.dk
Kristine
,
Hvordan har du fået så tynde ben!?!?! Du er dybt inspirernde!:-)
Sarah
,
Hej Tina Maria! Super fedt outfit, elsker det virkelig! God inspiration til når jeg skal til Vietnam om 13 dage :) Er virkelig forelsket i skoene, har nu søgt lidt rundt på nettet uden held.. Har du et link til dem, eller evt. nogen der ligner? :) Håber i har en fantastisk ferie!
Nanna Andersen
,
Hej! Jeg har selv lige været i Ao Nang i november. Jeg var heldig at finde rugbrød i et af Mini markederne, husker dog ikke hvilket. Men hvis du virkelig craver det, så smut ind og kig efter det når du alligevel kommer forbi ;) Jeg vil også foreslå Jer at tage en tur med Longtail boat til Phra Nang beach. Det tager 10 min. og det er så smukt et sted! Fortsat dejlig ferie!
Yasmin Rodriguez
,
Hvor er skoene købt henne? De er så lækre!
Yasmin Rodriguez
,
Hvor er skoene købt henne? :) De er så lækre
Line
,
Hvor kan man købe skoene henne? De er vildt lækre <3
Tina Maria
,
De er fra Bertie :-)