Go to ,[object Object]

A LITTLE LACE

Top, Rut&Circle / Shorts, Americandreams / Sandaler, Isabel Marant / Taske, BOYY Armbånd & ringe, Pernille Corydon / Ørering og halskæde, Jane Kønig

Hej på bloggen. Så er jeg tilbage i det skønne Danmark og kan endelig blogge optimalt igen, weeee... Er glad for, at i har været så forstående og tålmodige, det er dejligt - i er skønne. I dag har Patrick og jeg nydt det gode vejr på Amager Strand og nu her skal vi til at lave lækker sommermad. Patrick og jeg rejser jo her den 1 august - vi sidder nu her og skal finde rejse, har i nogle gode ideer til hvor vi skal tage hen og evt gode hjemmesider? Forleden fik i et lille preview af et af dagens outfit nede fra Kreta og nu får i hele outfittet at se. Har nærmest boet i disse lækre blondeshorts, de er så fine og ikke mindst lækre. De passer seriøst til alt og de fine blondedetaljer er jo super fint, når man får brune ben. Hvad synes i om sættet? Håber i får en dejlig sommeraften.

Likes

Comments

Sofie
Sofie,
Tak for svaret!:)
Angeli
Angeli,
Har lige været i Tyrkiet på Sunprime Numa Beach i 2 uger! Et virkeligt lækkert og nyt hotel, og jeg kan klart anbefalde det :)
IP: 82.99.3.229