A LITTLE LACE

Top, Rut&Circle / Shorts, Americandreams / Sandaler, Isabel Marant / Taske, BOYY Armbånd & ringe, Pernille Corydon / Ørering og halskæde, Jane Kønig

Hej på bloggen. Så er jeg tilbage i det skønne Danmark og kan endelig blogge optimalt igen, weeee... Er glad for, at i har været så forstående og tålmodige, det er dejligt - i er skønne. I dag har Patrick og jeg nydt det gode vejr på Amager Strand og nu her skal vi til at lave lækker sommermad. Patrick og jeg rejser jo her den 1 august - vi sidder nu her og skal finde rejse, har i nogle gode ideer til hvor vi skal tage hen og evt gode hjemmesider? Forleden fik i et lille preview af et af dagens outfit nede fra Kreta og nu får i hele outfittet at se. Har nærmest boet i disse lækre blondeshorts, de er så fine og ikke mindst lækre. De passer seriøst til alt og de fine blondedetaljer er jo super fint, når man får brune ben. Hvad synes i om sættet? Håber i får en dejlig sommeraften.

Likes

Comments

Cecilie
,
Fig three bay på Cypern er super lækkert. Ellers er Mallorca altid en vinder :)
Patricia,
Hej Tina Maria. Jeg synes det kunne være rigtig fedt, hvis du lavede et bloggede om alle dine tatoveringer, samt betydningen bag. Kan se du har lavet nogle, men ikke i samme indlæg.
Tatovering
Patricia
,
Vil du ikke lave et indlæg omkring dine tatoveringer? :-)
Tina Jensen
,
Hej Tina Maria <3 Håber du har haft en god ferie, jeg vil råde dig til at gå in på hjemmesiden 'low cost holiday' det er en engelsk rejse hjemmeside, hvor det er tusind gange billigere, også skal i tage til alcudia på Mallorca, det er det fedeste, den bedste strand og det klareste vand<3
Sofie
,
Hej! Super fede shorts! Hvilken str har du dem i? Tak for en god blog:-)
Sofie
,
Hej! Super fede shorts, hvilken str har du dem i? Tak for en god blog:-)
Tina Maria
,
Hej Sofie :-) Jeg har dem i medium - de må godt være lidt oversize :-)
Sofie
,
Tal for dvaret! :)
Sofie
,
Tak for svaret!:)
Angeli
,
Har lige været i Tyrkiet på Sunprime Numa Beach i 2 uger! Et virkeligt lækkert og nyt hotel, og jeg kan klart anbefalde det :)