A GOOD NIGHT SLEEP

Bed, Auping Original (here) / Bed linen, Auping (here) / Pillows, Auping (here)
Marble table, West Elm / Lamp, West Elm / Kimono, Sandra Willer x Missya

Med en lille nyfødt kan man ikke regne at få en sammenhængende søvn og slet ikke en nat med 7-8 timers søvn. Nej, nok nærmere 1 time her, 1 time der og hvis man er rigtig heldig får man måske 3 timer. Til gengæld må jeg sige, at man hurtig vænner sig til det ikke at sove særlig meget - man tilpasser sig hurtigt, for sådan er det jo og jeg må også indrømme, at jeg virkelig nyder tiden sammen med baby O. Hun er så nem, så vi nyder hvert et sekund og så sover vi selvfølgelig, så snart muligheden melder sig. Når man ikke får så meget søvn, er det virkelig rart med en helt fantastisk seng. Både at sove i, når man lige får et par timer at sove i, men også når man om natten skal op og sidde og amme. I har før spurgt, hvilken seng P og jeg har og vi har valgt seng fra Auping i modellen Auping Original. Den er helt fantastisk og jeg kan love Jer for, at vi rigtig får nydt den i fulde drag. Jeg elsker at vi valgte en gavl til sengen - især nu hvor lille O er kommet til verden og man om natten skal sidde op og amme. Alle vores vægge er jo skrå med masser af bjælker og derfor ville jeg ikke kunne sidde ordentlig op om natten uden at få dårlig ryg eller en bjælke i hovedet. Her kan jeg sidde op ad sengegavlen og nyde min alene-tid med O, hvilket jeg virkelig nyder. P og jeg har længe talt om, at man hellere skal prioritere en dyrere seng for at passe bedre på kroppen og for at få en god søvn. Så vi er så glade for endelig at have en seng, der nærmest er indrettet til vores behov hver især.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// When you just had a baby sleep is not something that you get that much of. You're lucky if you get an 3 hours during the night, but it's crazy how you just adapt to not getting that much sleep and I must say that I really enjoy the time with little baby O. She's so easy and we enjoy every second with her and then we sleep when we get the chance. When you're not getting that much sleep it's really fantastic to have an amazing bed to sleep in, but also to breastfeed in at night. Many of you guys have asked me what kind of bed we have and we have the Auping Original bed. It's amazing, with a classic design that fits so well to our bedroom. We both wanted a bed that helps you get the best sleep and is designed just for your needs.

Indlæg lavet i samarbejde med Auping Scandinivia

Likes

Comments

amelia
,
TILLYKKE MED DEN LILLE <3 hvor er hun kær 😊 hvor er runde aflange puder fra?
Laura Sellebjerg
,
Hej Tina Maria. Måske et lidt underligt spørgsmål, men jeg vil meget gerne vide hvor jeres dyner er fra? mvh Laura 😊
Mille
,
Hej Tina Maria. Jeg vil bare høre om der kommer en house-tour senere hen, når det er færdigt? Jeres hjem er simpelthen så inspirerende!!
Mille