A GLIMPSE OF OUR HOME

Der har været helt enorm stor efterspørgsel på at se nogle billeder fra møllen, hvilket jo også er helt forståeligt, da I jo ikke rigtig har set så meget. Endnu. For os er der jo ikke så meget at vise endnu, og det er måske derfor, at der ikke har været den store lyst til at vise vores mølle. Vi er jo som sagt igang med den helt store renovering - mest i stueetagen og derfor vil det nok være rigtig svært for Jer at se, hvordan det skal se ud og hvad vi egentlig går og laver. Dog er både 1. og 2. etage fine i sig selv og skal egentlig bare have en omgang maling og så er de etager klar. Som I måske kan se på billederne, så er vores hjem 8-kantet og med MASSER af store sorte bjælker, som vi jo elsker og som også var det, vi forelskede os fuldstændig i, da vi første gang så møllen.

I stueetagen som vi arbejder allermest på, skal der være et stort lækkert landkøkken med et kæmpe spisebord - vi har fundet en kæmpe kabeltromle, som skal være vores spisebord. Vi vil jo rigtig gerne bevare den rå og traditionelle stil, som møllen fortjener. På 1. etage kommer der en stue, hvor hyggeområdet i sofaen bliver lavet og på 1. etage er der også to værelser, hvor det ene bliver til gæsteværelse og det andet bliver - det jeg har glædet mig allermest til - et walk-in closet. På 2. etage er vores kæmpe soveværelse, hvor der egentlig bare skal være vores dejlig store seng og en lænestol. Der er et lille toilet til soveværelset, hvilket er meget rart, når der er rimelig langt ned, hvis man skulle hele vejen ned om natten. I stueetagen er der bygget en tilbygning på huset, hvor der kommer et kæmpe badeværelse og et kæmpe bryggers. Vi glæder os til at kunne vise Jer lidt mere fra møllen, men der er vitterligt ikke så meget at se derude endnu end de billeder I kan se her. Håber dog, at I kan danne Jer et indtryk af vores kommende hjem. Er bjælkerne ikke bare fantastiske? ♥

// A lot of you guys have asked me if I could show some pictures of our new house. We're still renovating it, so there's not much to see at this moment, but here's a little glimpse of the house. I personally LOVE the 1st and the 2nd floor. The ground floor is a big mess at the moment, but will turn in to the most fabulous kitchen area. What do guys think? ♥

Likes

Comments

Amalie
,
Ej det ser simpelthen så hyggeligt ud! Det er fuldstændig min drømmebolig det der... Ih er så misundelig! Stort tillykke med den!
Satina Wandel,
Det ser virkelig skønt ud! Dejlig rustikt og det kan jeg godt forstå, I vil bevare :D http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Mathilde,
Det ser virkelig hyggeligt ud! Jeg er helt enig med dig, bjælkerne er virkelig gode og skaber en SÅ god stemning.. Det er godt nok misundelsesværdigt :P Glæder mig til at se mere af møllen!
www.lykkelife.dk