A GLIMPSE OF OUR HOME

Couch, IKEA / Lamp, West Elm / Marble table, West Elm / Candle holders (big and small), Louise Roe

Puha, sikke nogle dage. Jeg har været i Hamborg de sidste 4 dage - jeg skulle egentlig kun have været der i 2 dage og derfor havde jeg ikke taget min computer med. Så endte det med at blive 4 dage og derfor har der været lidt stille på bloggen. Jeg har været til et shoot i Hamborg, men kan desværre ikke fortælle mere om det, da det er super hemmeligt indtil videre. ØV! Glæder mig SÅ meget til jeg kan dele det med Jer.

// What a week! I just got back from Hamburg this morning. I've been shooting in Hamburg this week and that's why the blog has been quiet for the last few days. I didn't bring my laptop 'cause I thought that I only was gonna be in Hamburg for 2 days. Now I'm back! I can't wait to tell you more about the shoot, but for now it's still super secret! 

Crystal glass and bowl, Frederik Bagger / Marble boards, House Doctor / Salt, vinaigrette and oil, Nicolas Vahe

Jeg kom hjem til den lækreste pakke - nemlig en masse lækre hyggeting til boligen, som jeg synes, at vi har manglet lidt og som jeg nu endelig har fundet lidt af. Vi mangler stadig rammen til vores seng og et stort spejl, så I må lige vente lidt med at se hele lejligheden lidt endnu. Når man tænker på standarden af lejligheder i London, så har vi virkelig været heldige med at finde en lejlighed, der er helt renoveret og ikke møbleret, så vi netop kan sætte vores eget præg på vores hjem. Det var det, der var allervigtigst for mig, da vi flyttede herover. Hvad synes I om vores små hyggeting? Glæder mig dog til jeg kan vise Jer rigtig rundt og lave en video, hvor I ser lejligheden ordentligt. Håber at I får en dejlig aften - nu vil jeg nyde aftenen med min dejlige kæreste og få indhentet en masse søvn fra de sidste par dage.

// I've finally found a lot of cool things to our new apartment in London. I think it's so important to feel home in your apartment and especially when you live in another country. My favorite spot is this little corner in our kitchen where we have a lot of different salts, oil and boards. What do you think? We still haven't bought everything for the apartment, so you've to wait a little longer before I will show you the whole apartment. 

Clothes rail, Ziito

Xx, Tina Maria


Affiliate

Likes

Comments

Satina Wandel,
Det ser virkelig godt ud! http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Katrine
,
Kan du lokkes til at skrive, hvad det er for nogle parfumer, du har? :-)
Tina Maria
,
Hej Katrine, jeg kan evt lave et indlæg om alle de parfumer jeg ejer og hvilke, der er mine favoritter? :-)
Tina Maria
,
Tusind tak! :-)
Tina Maria
,
Hej Olivia, det er købt herovre i London - mener at det hedder Out & Original :-) Vores sofabord er også derfra.
Tina Maria
,
Hej Simone, jeg bruger for det meste Pixlr Express og andre gange Photoshop :-)
Katrine
,
Det må du meget gerne!
Nanna
,
Hvor er dine stole fra? De er vikrelig lækre!
Isabella
,
Hvor er dine spisestole fra? :)
raja sampah,
thanks for sharing it. i really like it. always success.
<a href="http://rajatempatsampah.com/" alt="rajatempatsampah.com" title="tempat sampah">tempat sampah</a> <a href="http://rajatempatsampah.com/" alt="rajatempatsampah.com" title="tempat sampah">tong sampah</a> <a href="http://rajatempatsampah.com/" alt="rajatempatsampah.com" title="tempat sampah">harga tempat sampah plastik</a> <a href="http://rajatempatsampah.com/" alt="rajatempatsampah.com" title="tempat sampah">tong sampah fiber</a>

rajatempatsampah.com/