A Glimpse of My Day

Hej skønne læsere. Undskyld for mine sene indlæg på det sidste, men der er rigtig meget at se til lige nu og jeg havde jo fødselsdag i går, hvor vi kom sent hjem og i dag skulle jeg ud og spise med min mor, moster og mormor, da vi skulle fejre min fødselsdag og tøsehygge. Så er faktisk først kommet hjem nu her, hvor jeg lige har nået et varmt bad :-) Jeg har smidt billederne op som lovet - håber i kan bære over med, at de er taget med mobilen, det var ihvertfald svært at tage billeder med kameraet inde på Sticks, da der er så mørkt. Jeg kan forresten afsløre, at der snart kommer til at ske nye ting med bloggen - det fortæller jeg mere om, så snart det hele er på plads, men i skal glæde jer - tror det bliver super godt :-) De to toppe jeg købte i går i Ringsted er fra Just Female og kostede kun 100 kr. stykket!! Hvad synes i om dem? Jeg forestiller mig dem til sommer, til et par fede slidte shorts og et par sneaks, mmm ;-) Nå, nu vil jeg nyde det sidste af min aften med min skønne kæreste ?
   

Likes

Comments

Freja
,
Hvor er Adidas skoene fra❤
Louise,
Hvor ser det hyggeligt ud! Og toppene er super fede :-)
louisekous.blogspot.dk/
danskaanonymar,
En rigtig flot og sød kæreste, du har der!!!!
anonymdansker.wordpress.com
Julie,
Hvilken butik købte du dem i, i Ringsted outlettet? :-D
www.steendahl.blogspot.com
Lisa Ninni,
Super fede sko! Og toppene er rigtig fede, altid skønt når man kan finde noget lækkert tøj, så billigt! :-) elsker din blog. Keep going!
lisaninni.bloggersdelight.dk
Simone,
Det ser hyggeligt ud!
lacassiopeiaa.blogspot.dk
Nanna
,
Ej de der toppe er virkelig fede:-)<3
Mille
,
Hvor er toppene fede!!! -hvor køber du dem, til så gode priser?
Jessica
,
Hej igen Tina Maria! Ohhhh jag vet att du har mycket att svara på men detta är 4:e gången jag frågar om ditt underbara köksbord, var kan jag hitta de? Snälla snälla svara är du gullig. Kram, ha de bra, Jessica