8 YEARS

Så gik der 8 år. Hvor er det vildt at tænke på. Det er stadig svært for mig at forstå, at du virkelig ikke er her længere og at du ikke kommer tilbage. Der er sket så mange ting på de 8 år - ting du ikke har kunnet være en del af og hvor gør det dog så ubeskrivelig ondt. Der er ikke noget jeg mere ønsker end at have dig her hos mig, hos os. Jeg kan så tydeligt huske denne tid på året i 2009, hvor du pludseligt ikke var her længere og vi skulle sige farvel til dig. Mit hjerte gik fuldstændig i stykker og det tomrum i hjertet findes stadig hos mig - det vil altid være din plads. Kun din. Du var min allerbedste ven, mit forbillede, min far. Det er du stadig og det vil du altid være - også selvom du ikke kan være her. Jeg tror dog stadig på, at du er med på sidelinjen et sted og at vi en dag ses igen. Du var det første jeg tænkte på, da jeg fandt ud af, at vi ventede Olivia og du var det første jeg nævnte, da jeg havde født hende. "Far ville have været så stolt." Sagde jeg og græd af lykke og af sorg. For hvor ville jeg dog ønske, at du kunne være her, møde hende, kysse hende, se hende vokse op og være hendes allerbedste og dejligste morfar. Det er du stadig, selvom du ikke er her - det vil altid kun være din plads, din titel - Olivias morfar. Nu er du vores engel og jeg er sikker på, at du altid vil beskytte hende med hele dit hjerte.

I carry your heart - I carry it in my heart.
For altid. Jeg elsker dig, far.
Din Tudse

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Likes

Comments

Sanne
,
Kunne slet ikke læse det sidste pga tårer i øjnene. Mistede selv min far 7 år før jeg blev gravid og fødte min datter, og jeg husker SÅ tydeligt alle de tanker, og hvor enormt hårdt det var. Min datter er en stor pige nu, og morfar er en del af hendes bevidsthed. Jeg føler, at det trods alt bliver en smule nemmere med årene, men hvor gør det stadig ondt indeni engang imellem. Jeg tror også på, at han følger med fra sidelinjen et sted. Knus og tanker herfra.
ImJohnMendoza
ImJohnMendoza,
NICE POST! 😃
JOIN MY CHOCOLATE - GIVEAWAY!
nouw.com/imjohnmendoza
Tina KH
,
Meget smukt beskrevet og jeg kan følge præcis dine tanker og følelser. Om to dage er det 4 år siden min mor døde af kræft. de vil altid være i vores tanker og med i minderne. Aften hilsner og trøst!
T
,
<3<3<3
P
,
Smukt skrevet! Mistede selv min far i januar 2017, og det gør ondt. Så kan kende til de tanker og følelser, som du beskriver.
Gitte Jensen
,
8 år siden - shit tiden går stærkt, det føles som om det var er par år siden. Jeg selv har lige mistet min far i onsdag, jeg har stadig ikke helt forstået det og er ikke gået op for mig endnu at han ikke er her mere. Ens tanker flyver rundt og man kan ikke finde hovede og hale. Min far var en meget nær ven til din far samt kollega på Hempel og det var et stort tab for min far da Rene gik bort 😔😔 vi har tit været til forskellige sammenkomster, fester mm. Og vil altid huske din far. ❤️❤️ Det var enormt svært at læse dit indlæg, men jeg blev simpelhen nød til det...