32+0

Mit næste mål er nu nået, hvilket var 32 fulde uger uden at gå i fødsel. I går scannede de min livmoderhals og lavede en kurve på hende og efter lidt snak frem og tilbage fik jeg lov til at KOMME HJEM! Ikke for at rende rundt, men for at være totalt sengeliggende i min egen seng indtil jeg er 34 fulde uger. Det gjorde os så glade at vide, at de var trygge nok til at sende mig hjem efter 9 dages indlæggelse. Så i dag er jeg vågnet op i min egen seng hos P's forældre - jeg skal jo helst ikke gå op ad alle de trapper i møllen lige nu, så det er rart at kunne bo her de næste par uger. Næste mål er at nå de 34 fulde uger uden at gå i fødsel og som det ser ud lige nu, så skulle det gerne være muligt. Alt er i hvert fald i bero og så længe jeg ligger ned, så er der intet tryk på og ingen plukveer.

Det har været nogle hårde dage, selvom det hele har set fint ud. Jeg har været ked af hele situationen, da jeg helst havde set den være anderledes og især op til december som jeg havde glædet mig så meget til. Hvert år tager jeg forbi min fars gravsted og pynter op den 1. december og det kunne jeg ikke i år, hvilket gjorde mig ked af det. Men igen - det har været for vores lille piges bedste, at jeg har været indlagt og de næste par uger er også for hendes bedste og jeg vil selvfølgelig gøre alt for hende. P har sagt at vi efter den 17. december kan køre ud til min far og tænde lys. Nu er det vigtigste bare, at jeg ligger her og ruger. Hehe.

Tak for Jeres fantastiske beskeder og tanker - det varmer SÅ meget og P og jeg har læst hver og en. P vil stadig hjælpe mig med bloggen, da jeg jo kun kan ligge ned. I morgen kommer første adventsgiveaway til Jer - det er min måde at sige rigtig tak til mine skønne læsere.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I just hit 32 weeks without going into labour which I'm so happy about. Yesterday we talked with the doctors at the hospital about going home if all the check up's were fine. Everything looked good at this moment but I still need to be VERY careful and I'm not allowed to walk around. So for the next couple of weeks I'm only allowed to stay completely still in bed till I'm 34 weeks pregnant. It's so nice to be back in my own bed and now I just need to stay here and relax till everything is more secure and safe.

It has been some rough days and I've been really said. Mostly about the whole situation because it wasn't this I expected when I got pregnant. And also because it's Christmas and every year I visit my dad's graveyard which means a lot to me and that's not possible for me to do at this moment. I know it's for my little girl's best and I'll do everything for her and her health. P has said that we can visit his place when I'm 34 weeks pregnant which is around 17th of December. Until then I'm going to stay here in bed and relax.

Thank you so much for all your sweet comments and thoughts - it really warms my heart and P and I have read every single one of them. P will still be helping me with the blog the next couple of weeks because I'm only allowed to lay down.

Likes

Comments

Emilie
,
Hej Tina
Hvor er det fantastisk at læse. Jeg håber alt det bedste for dig, P og jeres lille pige.
Rigtig god jul til jer og jeres nærmeste
Liva
,
Dejligt at komme hjem i julen! Håber I klare de sidste uger og ellers får en rigtig skøn jul! Mange varme tanker herfra
Simone
,
Dejligt at alt er som det skal være, så længe du holder dig i ro og at du har fået lov til at komme hjem. Jeg ønsker det bedste for jer og jeres lille pige. Knus og tanker herfra.
Camilla
,
Kære Tina Maria.

Hvor er det fantastisk at læse, tror der er rigtig mange der har tænkt på jer, de sidste dage. Hvor er det skønt for jer alle, at du har fået lov at være hjemme, det er nu engang der hvor man er mest tryg og kan slappe bedst af.

Al held og lykke, og rigtig glædelig jul til jer og jeres nærmeste, håber at i trods alt, kan nyde julen og dets glæder.

Varme tanker fra en læser fra Esbjerg <3
Amanda
,
Hvor er jeg dog lettet over at det går bedre! Du er så utrolig stærk og sej! Jeg vil sende dig, P og jeres lille pige de aller bedste tanker.
Knus herfra <3
Maria
,
Du kan tage det helt roligt. Fødte selv i uge 30 og har den skønneste pige på 6 år uden mén idag.