20% HOS MEOTINE

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here

I har nok spottet alle de fine skindjakker hos Meotine i alle de flotte farver som grøn, rød, blå og sort. De er efterhånden ret eftertragtede, hvilket jeg sagtens kan forstå. Jeg har min i grøn og er egentlig rigtig glad for den farve - måske lidt for meget, haha. Jeg synes bare, at det er en fin farve og perfekt til efteråret. Jeg har været så heldig at få fat i en lækker rabatkode på 20% til Jer på Vigga skindjakkerne. Den gælder til den 30 november, så skynd dig at få fat i en skindjakke, hvis du ønsker en. De fås i rød, blå, grøn og sort. Koden er tinamaria15 ♥ Hav en dejlig søndag og pas på hinanden derude!

// You might have seen these beautiful leather jackets from Meotine in the colors green, blue, red and black. They're so popular right now and I especially like the green one. I really have a thing for that color at this moment. I think it's such a beautiful color and perfect for fall and winter. I have a promo code right now for the Vigga jackets. Just use the code tinamaria15 and you'll receive 20% off ♥ The code expires on November 30th. Have a lovely Sunday out there and take care of each other these days! 

Affiliate

Likes

Comments

BY STERUP,
Super fed jakke ;) Farven er også helt perfekt til dig. // www.bysterup.dk
www.bysterup.dk
Sofie
,
Hvad str. har du den i?
Tina Maria
,
Jeg har den i small og den er helt perfekt :-)
Tina Maria
,
Tusind tak :-) <3
Sofie
,
Okay, tusind tak - den er virkelig lækker!
Karen
,
Hej Tina Maria! Min mor rejser snart til London på forretningsrejse. Hun har en butik i Kbh som hjælper kvinder med brystkræft og de kunne rigtig godt tænke sig at sælge øreringe for at tage fokuset lidt væk fra de kvinder der får fjernet håret. De skal snart til London og jeg ville på hendes vegne høre om du ved hvor man kan finde sjove, store, skøre øreringe i London? Fortsat god mandag!
Laura
,
Har du et link til din nederdel? knus
Amanda Katrine Bredal
,
Hej Tina, flere af dine ældre opslag - kan man ikke se billederne på længere.