2 0 1 8

Reklamelinks // Shirt, Gina Tricot (here) / Denim shorts, Zara / Belt, Louis Vuitton

New year, new me. NOT, ha ha. Jeg er stadig den samme selvom et nyt år er startet og med ingen nytårsfortsæt. Ikke fordi jeg ikke vil have nytårsfortsæt for mig selv, men jeg har bare af erfaring at de fortsæt oftest ikke overholdes. Måske er det bare mig? Man skal kunne gøre det når som helst på året og ikke bare fordi et nyt år starter, men det er måske bare mig, der ser sådan på det. Ha ha.

Den 27. december fløj vi til varmere himmelstrøg - nemlig smukke Thailand. Vores december har været helt vanvittig stressende - både med arbejde, men også julegaveindkøb, pakning til Thailand mm. Så det er derfor der nok har været en smule stille på mine medier. Nu er der lidt mere luft i kalenderen og denne ferie har virkelig været tiltrængt, så det er så dejligt og giver mig mere motivation til gode posts, nye idéer og kommende projekter. På trods af at jeg i starten af 2017 blev mor og ikke har haft barsel, har det været det hårdeste (men bedste) år for mig, når det kommer til mit arbejde. Nogle fede samarbejder er gået igennem, nogle store ambassadørskaber og jeg har virkelig været stolt af mig selv og det jeg har opnået på små 6 år efterhånden. Jeg drømmer stadig om endnu større drømme og endnu vildere projekter fra min side af, som jeg forhåbentlig kan går i dybden med, når lille O starter i vuggestue omkring marts.

Jeg er GLAD og TAKNEMMELIG for at I følger med, OGSÅ selvom der det sidste års tid ikke har været den samme aktivitet på min blog, som der før i tiden har været. Det har været en kamp for mig, når jeg ikke har haft barsel og samtidigt gerne har ville nyde den første tid med lille O. Det har gjort mig ked af det, fordi jeg virkelig elsker mit arbejde og ikke vil skuffe nogen hverken den ene eller anden vej. Jeg har bare måtte erkende at jeg ikke er en blæksprutte og 2017 har været et nyt år for mig som mor og at skulle finde balance mellem fuldtidsmor og fuldstidsjob.

I går var vi nede på den lækreste restaurant her i Kata med den smukkeste udsigt over kysten og så var jeg så heldig at få en fin rose fra personalet. Skjorten er fra Gina Tricot og jeg har valgt den i en størrelse large, så den er mega oversized og lækker at binde op som på billederne. I kan finde den HER. Håber ellers at I har haft et dejligt nytår og passet godt på hinanden. Jeg ser frem til en masse nye eventyr som jeg kan dele med Jer.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// New year, new me. NOT, ha ha. I'm still the same person. I don't believe in the "new year, new me" - maybe it's just me? We celebrated our New Year´s in amazing Thailand - actually we love to come here every New Year´s but last year we couldn't because of my pregnancy. So now we are back - in Phuket this year though. We really needed a vacation after this crazy December. It has been so stressful this year - jobs, events, Christmas, packing for Thailand etc etc. 2017 has been the busiest year for me which is crazy to think about because I also became a mother at the beginning of 2017. I'm so proud of myself and what I have achieved in the past 6 years - I'm still dreaming of bigger things and bigger projects - maybe this year will be an exciting year for me.

I'm so HAPPY and THANKFUL for you guys. I wouldn't be here if it wasn't for you and for that I'm very thankful for. I know my blog hasn't been that active in 2017 - it has been a battle for me to be a fulltime-mom with a fulltime-job and no time off. I have really tried my best but it hasn't been easy.

Yesterday we enjoyed a lovely dinner at the most delicious restaurant here in Kata. The view was amazing and the lovely staff gave me a rose after the dinner. So sweet of them. I LOVE the people here in Thailand - they are humble and sweet which means the world to me. Especially with a baby - they lOVE babies, ha ha. The black shirt is by the way from Gina Tricot and I'm wearing a size large - I love the oversized look and to wrap it like I did in the pictures. You guys can find it right HERE. Hope you all had an amazing New Year's with your loved ones. I'm looking for many more adventures to share with you guys.

Likes

Comments