10 THINGS I'M AFRAID OF

1/ Jeg er bange for edderkopper. Jeg skal altid lave et edderkoppe-tjek inden vi skal sove. 1/ I'm afraid of spiders. I always make a 'spider-check' before I go to sleep.

2/ Jeg er bange for at se gyserfilm. Kan aldrig sove og slet ikke, hvis jeg skal sove alene. 2/ I'm afraid of horror movies. It's so difficult to fall asleep afterwards.

3/ Jeg er bange for elevatorer. Ville ønske, at jeg ikke altid skulle tage trappen. 3/ I'm afraid of elevators. I wish I didn't need to take the stairs every time.

4/ Jeg er bange for myg. Jeg kan nærmest gå helt i panik, hvis jeg kan høre en myg om natten. 4/ I'm afraid of mosquitos. I hate the little sound they make.

5/ Jeg er bange for turbulens. Tanken om at skulle dø ved at styrte ned i et fly, skræmmer mig virkelig. 5/ I'm afraid of turbulence. The thought of me dying in a plane crash really scares me.

6/ Jeg er bange for at sove i komplet mørke. Vågner altid op og ikke ved, hvor jeg er. 6/ I'm afraid of sleeping in complete darkness. I always wake up not knowing where I am.

7/ Jeg er bange for at få knust mit hjerte. 7/ I'm afraid of getting my heart broken. 

8/ Jeg er bange for at være alt for lykkelig, for så føler jeg, at der sker noget forfærdeligt. 8/ I'm afraid of being too happy about my life. I always think that something bad will happen.

9/ Jeg er bange for, at der ikke er et liv efter døden. Jeg håber og tror dog på det. 9/ I'm afraid if there isn't a life after dead. I believe there is though.

10/ Jeg er bange for, hvad fremtiden bringer. 10/ I'm afraid of what the future might bring. 

Likes

Comments

Malene
,
Nr. 7 er så sigende på så mange måder! Jeg stoppede virkelig op og funderede over den! Vi lever i en verden, hvor folk har travlt med at være den her massive type, som ikke har følelser og som ikke kan føle sig knust. Det er så fedt at læse, at du ikke er bange for at sige, at et knust hjerte er en reel frygt! Det tror jeg det er for os alle på den ene eller anden måde. Det er det der gør os til mennesker❤️
Tinamarias
Tinamarias ,
Hvor dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste <3
nouw.com/tinamarias