10 THINGS ABOUT ME

1. Kan ikke lide at træde på snegle, når det regner. Det er synd for dem. / 1. I don't like to step on snails when it rains. I feel sorry for them.

2. Elsker duften af regn på en varm sommerdag. / 2. I love the smell of rain in the summer.

3. Hvis jeg var en smiley var jeg en af de sleske, hvor de vipper med øjenbrynene. / 3. If I were an emoji I would probably be one of the naughty ones.

4. Jeg vil gerne have to børn. / 4. I want to have two children.

5. Mit favorit-is er hasselnød. / My favorite ice cream is hazelnut.

6. Jeg har en skønhedsplet i hver håndflade. / I have a beauty spot in every palm of my hand.

7. Jeg elsker Kinder Bueno. / I love Kinder Bueno.

8. Det første jeg gør, når jeg kommer hjem er at tage mine smykker af. / The first thing I do when I get home is to take all of my jewelry off.

9. Jeg sover ALDRIG med makeup på. Ligemeget hvor fuld jeg er. / I NEVER sleep with my makeup on.

10. Jeg kan ikke fordrage koriander. / I can't stand coriander.

Likes

Comments

MARIA
,
Jeg har det præcis på samme måde med makeup. Jeg fjerner det også ALTID, ligemeget hvor fuld jeg er. Jeg kan ikke sove med det på. :) Og det samme med smykkerne. hihi
Bianca
,
Ved du at der findes en parfume, som dufter af regn? :)
Trine T
,
Sjove details ;) Har selv en skønhedsplet i den ene hånd, vil gerne have 2 børn og tager også altid make-up af inden jeg går i seng - også selvom jeg har fået alt for meget at drikke ;)
Mathilde
,
Hej Tina Maria. Det er dejligt med nogle facts omkring dig en gang i mellem, synes det er super dejligt at kende til nogle ting man ikke kan gætte sig til. :-) Jeg har tænkt over at skulle skrive til dig nogle gange, men så synes jeg ikke rigtig det har passet ind, men det gør det måske den her gang. Jeg er selv i et forhold og det har kørt sådan lidt op og ned grundet at vi er dårlige til at samarbejde (kan arbejdes på). Men har tænkt på hvad du og Patrick gør for at holde et godt og sundt forhold uden de voldsomme problemer som jalousi, sørge for at se venner, om i må være alene med en fra det andet køn osv. Der er ikke rigtig nogle venner der har kunne svare og hjælpe, så må søge andre metoder. :-) Vil selv rigtig gerne gøre alt for at være sammen med den her fyr og det smuldre bare lidt.. Har du selv måtte ændre ting for forholdets skyld og hvis ja, hvad og hvordan? :-) Venlig hilsen Mathilde.
Heidi
,
jeg forstår ikke nr 1 ? er der seriøst nogen der gør det ? hvorfor ? :sweat :scream:
Pernille Karlsen,
Uha, hasselnøddeis er alt for lækker! Det er også en af mine favoritter. Synes den smager lidt af nutella ;) Jeg kunne heller aldrig finde på at sove med makeup, men det ville min hud heller ikke kunne klare uden at slå ud!
pernillekarlsen.bloggersdelight.dk/
Tasja,
Super med et indlæg, hvor vi får mere at vide om det.. Hasselnøddeis er også min personlige favorit ;)
blopperlop.bloggersdelight.dk