10 SJOVE OM MIG

1. Jeg elsker at vaske op

2. Jeg er afhængig af min Sensai pudder

3. Jeg elsker alt med ris og pasta

4. Jeg elsker parmasanost

5. Jeg tager aldrig en elevator

6. Jeg kan ikke fordrage jordbæris eller jordbærmilkshake

7. Jeg har en svaghed for skindjakker

8. Hører Radio Soft om morgenen

9. Jeg er kun 1.68 høj

10. Jeg skærer mine leverpostejsmadder ud i små hapser

Likes

Comments

Amalie
,
Hold nu op hvor er du smuk!! Nyder at læse med på din blog, den er super interessant og inspirerende! Jeg tænkte på, hvor mon dine fine ringe er fra?
Louise
,
Hvor kan man købe sensai pudderen Tina Maria? Jeg har kigget efter den flere steder, men kan ikke finde den nogle steder. Hvor køber du den? :-)
Camilla
,
Hej Tina Maria Har du stadig nogle af de to striktrøjer som jeg har linket til? Hvis du har er du så villig til at sælge dem?http://tinamarias.com/2012/11/dagens-2/ http://tinamarias.com/2012/12/3-december/
Nicoline
,
Hej Tina Maria Jeg vil bare gerne stille et lidt sært spørgsmål om dit hår, da jeg har lidt ala den samme hårfarve som dig, jeg har dog bare en side skilning helt fladt. Den må du har din skilning på ( som vel ikke rigtig er en skilning, eller hvad), er intet mindre end flot! Jeg vil rigtig gerne vide, hvordan du får det til at sætte sådan oppe ved din hovedbund, hvis du forstår, hvor det er jeg mener henne. Altså om du bare kører din hånd igennem dit hår også over til siden med det for at få det til at sidde sådan? -Forresten godt indlæg! :)
Tina Maria
,
Hej Louise :-) Jeg køber min i Sephora og jeg mener, at jeg bruger nummer 204, men du kan jo finde din farve derinde, hvis det er. Det er den bedste, (og dyreste), pudder jeg nogensinde har brugt. Den koster 295,- men den er alle pengene værd og den bruges som både foundation og pudder i én og den holder i flere måneder ;-)
Sara
,
Hej Tinamaria (-: Du skrev ikke noget om dit hår på de 10 ting.. Men jeg vil gerne høre hvad du gør ved dit hår får at få det langt? Og hvordan plejer du det?
Sara
,
Hej Tinamaria (-: Jeg elsker din blog! Den er super god! Men der er en ting jeg gerne vil spørge dig om.. Hvad gør du ved dit hår? Hvordan bliver det så langt? Hvad plejer du det med? (-:
Sara
,
Hej Tinamaria (-: Jeg elsker din blog! Den er super fin! Men der er en ting jeg gerne vil spørg om... Hvad gør du for at dit hår bliver så langt? Hvad plejer du det med? (-:
Kathrine
,
Hej Tinamaria! Må tilslutte mig de andre og sige, din blog simpelthen er så fin! Men jeg vil også super gerne høre hvad du gør ved dit hår! Ikke så meget for at få det langt, men det sidder simpelthen altid i den flotteste frisure. Er helt vild med at det har det der lidt 'rodet/curly' look uden det bliver for meget. Har selv prøvet at efterligne det mange gange uden held, så nu må jeg simpelthen høre dig hemmelighed! Mange hilsener, og tak for en fantastisk blog
Maj,
Sjovt, der var et par ting i mellem, man ikke lige ville have gættet :-D især den med højden... men for fanden hvor ser du dog brandgodt ud...
lowcarbediem.blogspot.dk/