1 YEAR AGO

Godmorgen piger. Tænk præcis i dag er det 1 år siden, P og jeg offentliggjorde at vi ventede os. Jeg kan huske, at jeg lige var rykket fra Bloggers Delight til Nouw den 1. august og så offentliggjorde jeg min graviditet i dag for 1 år siden. Tiden er simpelthen bare fløjet afsted og nogle gange synes jeg virkelig tiden går for hurtigt, men i dette tilfælde er jeg bare glad. Jeg synes det var en fantastisk tid at være gravid og mærke lille O indeni maven, men det var også en hård omgang, da jeg jo blev indlagt akut i november i fare for at føde for tidligt - vildt at jeg alligevel formåede at holde hende inde i maven indtil januar. Så jeg er rigtig glad for at det er overstået og at det hele endte godt - jeg var en mega nervevrag og brugte alt for meget tid på at græde og bekymre mig. Det hele løste sig heldigvis i sidste ende og jeg nåede helt til 37+4 før O bare ville ud.

Jeg synes det er så VILDT at tænke på, hvad der er sket på 1 år, siden vi offentliggjorde min graviditet. Både med bloggen (på trods af at jeg også prøver at holde "barsel"), men også med vores hus - vi har knoklet og knoklet for møllen og nu kan vi endelig se en ende på det. Dog mangler en del af haven stadig, vores walk-in og Olivias børneværelse, men det begynder da at have en helhed og være et rigtigt HJEM. Vi var sikre på at vi kunne flytte ind sidste år på denne tid og vi flyttede altså først ind den 23. december. Ha ha. Vi havde jo så heller ikke lige regnet med at jeg blev indlagt og det satte det hele på standby herhjemme. Puha, jeg er SÅ lykkelig over at det er et overstået kapitel og at jeg er kommet ud på den anden side. Jeg elskede virkelig at være gravid - det må I ikke tro, at jeg ikke gjorde, men jeg elsker meget mere at Olivia er her ved min side og jeg kan kysse og mysse hende hele tiden, se hende vokse og udvikle sig og samtidigt have min krop for mig selv. Hvis I forstår. Det var hårdt med de sidste 3 måneder, da jeg skulle være SÅ påpasselig med min krop og faktisk kun måtte ligge ned - det var hårdt, både for min krop fysisk, men virkelig også psykisk.

Men det var en drøm for os og det at P var den første til at offentliggøre det, betød bare alt. Vores tur til Singapore ændrede op og ned på hele vores liv, gjorde os bløde i knæene og varme om hjertet. Det var en drøm, der var gået i opfyldelse og jeg kunne ikke være mere taknemmelig for at have fået den dejligste lille pige, der (indtil videre) er så nem og skøn altid. Jeg kunne ikke elske noget højere end den kærlighed der er til ens barn og det lyder helt corny, men det er SÅ rigtigt og SÅ ægte. Så TAK for dig, Olivia - tak for at vise mig en endnu større kærlighed end jeg nogensinde har følt før og tak for at give mig det største smil på læben, når jeg er ked af det i hårde perioder hvor savnet til min far fylder i hjertet. Så ved jeg, at det hele nok skal gå.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// Good morning girls. I can't believe it's already been a year since we announced our pregnancy. I just moved my blog from Bloggers Delight after 4 years and then I started blogging here on Nouw and then we announced that I was pregnant. So crazy to think about and it completely changed our lives. In a good way though. It was the most fantastic moment for me and to feel the little kicks starting inside my stomach. It was also a tough year because I got hospitalized in fear of an early labour. That was really tough for me and I was extremely scared and worried all the time. I'm so happy that it's finally over and that everything turned out so well. I managed to get to week 37+4 before I gave birth to Olivia.

I think it's so crazy that it's already been a year since we announced and so much has happened since. I love the life we have now and the little family we are. We still need a lot of work to do in our house but it's starting to look like a real home - this fall we are going to work on the walk-in closet and Olivia's room. I can't wait for the house to be completely done, but it will take a while still. I'm just so happy and thankful that everything went well with my pregnancy in the end - it's not that I didn't love to be pregnant, I did. It was just tough after I got hospitalized and I was only allowed to lay down all day and take care of my body. It was really tough both for my body physically but also tough for me personally.

Our trip to Singapore last year just changed our lives in the best way possible. It was a dream come true and I'm so thankful for having the cutest little baby girl. She's so easy and happy all the time (maybe that will change) but I enjoy every single bit of it. It didn't think it was possible to feel a love this big before I got her - it's a crazy feeling and it's an unconditional love that never ends. So THANK YOU Olivia, for changing my life. You give me so much joy and happiness - also in the tough moments in my life where I miss my dad. When you smile I know for sure that everything will be alright.

Likes

Comments