1. DECEMBER

1. Fake Fur, HER // 2. T-shirt, HER // 3. Top, HER // 4. Sneakers, HER // 5. Hat, HER 6. Armbånd, HER // 7. Ur, HER // 8. Kjole, HER // 9. Stilletter, HER

Jeg har lavet en lille inspirationscollage til mine skønne læsere. Jeg ved, at vi piger er riiiigtig gode til at forkæle os selv og derfor tænkte jeg, at gode ideer til gaver til os selv, ville være perfekt. Vi fortjener også nogle gange at kunne forkæle os selv med lidt gaver og julen er jo en god undskyldning for det, hehe. Priserne ligger ret middel og til at betale, dog er uret i den dyrere del - vil SÅ gerne købe det ur til mig selv, har fuldstændig forelsket mig i det. Hmmm, skal? Skal ikke? Hihi. Hvilken del af collagen kunne i finde på at købe til jer selv?

Likes

Comments

Helena
,
Et lidt billigere, men stadig eksklusivt, alternativ der minder om Michael Kors uret er det her http://www.skagen-ure.dk/shop/347ssx-9030p.html Jeg har selv den foregående model, og jeg synes, at det er rigtig smukt. Det er enkelt og klassisk samtidig med at det er markant :-) Du må have en rigtig god jul.
René Najmi,
Super fedt ur:)
www.renenajmi.com
Laura
,
Når nu du skal til New York snart - Michael Kors vil typisk være billigere herovre. Evt. hvis du har overvejet en SATC-tour rundt i byen, får man en kupon med 20% rabat til en Kors butik (sådan fik jeg gaflet mig et ur!). Glædelig december!
Anna,
Gud hvor er den kjole bare smuk! Perfekt til julefrokosterne! :D
thewonderwomanwannabe.blogspot.com/