1. december

Jaaaaa.... Så blev det endelig den 1. december!! Jeg vågnede op i morges og der var der en gave til mig fra "julenissen" i min sok, hehe - det var en lille krukke med bolcher, mmm... Jeg ved godt, at jeg er lidt barnlig, men jeg elsker simpelthen julen og jeg synes det er en måned, hvor man rigtig får hygget med familien og husker på alle de minder, man havde som barn. Jeg vil nok altid være lidt barnlig, når vi når til december måned :-) Vi var jo ude og finde et lille juletræ til lejligheden forleden og i dag fik jeg æren at pynte det - hvad synes i? :-) Det er først i morgen vi får kalenderlys osv, da jeg i morgen skal lave juledekorationer med familien, så lige nu har vi kun lidt nisser, julesokken og juletræet. Jeg har desværre lidt travlt, så det blev til et lille indlæg - jeg skal nemlig hjem til min mormor og hygge i aften, så derfor skal jeg lige nå at gøre mig klar :-) Håber i alle får en skøn 1. december ;-)

Likes

Comments

monstergutten,
Du er så fin!!/Du är så snygg! - Hilsen to 14-åringer fra Stavanger, Norge!
brunbollekrem.blogg.no
Sheila
,
Hvor er din smukke strik fra??:)
Louise,
Hvor ser du bare sød og glad ud! Og bare rolig, du er langt fra den eneste der er lidt "barnlig" i juletiden, og ikke kan få nok af julehyggen - Jeg er præcis lige sådan, jeg elsker alt ved julen :D - Louise
allthingsglitters.blogspot.dk/
Keisha
,
Åååh, hvor fint :-) Elsker også julen! Du må da næsten filme en lille rundtur i hjemmet, eller tage en masse billeder, så vi kan se det i julebetrækket :-))
maria
,
Hej Tina Maria. Det ser super hyggeligt ud! Kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg om din lejlighed. Den ser så hyggelig ud på de billeder hvor man kan skimte lidt af værelset. Det kunne være fedt at se hvordan du bor. :-)
Beck
,
Et dejligt indlæg. Jeg er også barnlig på det område, og jeg nyder det ;) .. Det er rigtig flot træ og rigtig julehyggeligt.
Nicole
,
Hvor er dit spisebord og stole fra? :-)
Julie,
Hvor er det bare fint og hyggeligt! Jeg er selv ligeså barnlig, når det kommer til julen. Jeg elsker den, og glædes hvert år lige meget over dens kommen. I særdeleshed sætter jeg kæmpe pris på det "stof-kalender-juletræ", hvor der i hver lomme ligger et lille stykke slik, jeg hvert år får af min mormor og morfar. Dét bliver jeg aldrig for gammel til ;)
juliemonberg.blogspot.dk
Sheila Salling,
Det ligger til december måned at være barnlig. En månedsfest med nisser, gaver, gran, levende lys og risengrød. God december til dig også. ;-)
sheilaskovsalling.blogspot.dk
Anonym
,
Det ser rigtig godt ud! Elsker også bare juletiden :0) Du mangler dog en stjerne på toppen af dit juletræ!